Suomen Cup huipentuu TUTO Hockeyn ja SaPKon finaaliin

Suomen Cupin finaali pelataan perjantaina Turussa kello 18.30 alkaen.

Tampereen Ilves siirtyy vuoden 1971 mestaruudellaan tänään hallitsevana mestarina historiaan. Uusi mestari ratkotaan tänään Turussa, kun TUTO Hockey ja SaPKo taistelevat kaukalossa Suomen Cupin herruudesta.

TUTO on ollut vakuuttava tähän astisella taipaleellaan. Sen puolustus- ja maalivahtipeli ovat olleet kunnossa, sillä se on onnistunut pitämään tasokkaat pääkaupunkiseudun joukkueet Kiekko-Vantaan ja Espoo Unitedin nollilla.

Helpolla turkulaisten puolustus ei tule ottelussa pääsemään, sillä SaPKo on ollut äärimmäisen tehokas pelaamissaan otteluissa. Vaikka SaPKon viime kauden tähdet ovat Jonatan Tanuksen ja Teemu Lepauksen johdolla siirtyneet uusiin maisemiin, on joukkueen riveistä löytynyt uusia vastuunkantajia.

SaPKolla on peräti viisi miestä päässyt viidesti tehopisteiden makuun Suomen Cupissa. Maaliverkkoja on heilutellut useimmin Toni Henttonen, joka on nostanut kädet kohti kattoa maalin merkiksi neljä kertaa.

TUTOlta kovimmassa lyönnissä Suomen Cupin otteluissa on ollut Hannu Kuru. Joukkueen kapteeni on iskenyt neljään peliin tehot 2+4=6. Myös Matias Lehtonen on ollut kovassa lyönnissä tehden kolme maalia ja antaen kaksi maalisyöttöä.

TUTO Hockeyn matka finaaliin:

Haukat - TUTO Hockey 2-3

Kiekko-Vantaa - TUTO Hockey 0-3

TUTO Hockey - LeKi 6-2

TUTO Hockey - Espoo United 5-0

 

SaPKon matka finaaliin:

Hunters - SaPKo 1-7

SaPKo - Jokipojat 4-2

JHT - SaPKo 2-7

SaPKo - IPK 6-4

 

Katso illan jännittävä finaali suorana lähetyksenä Elisa Viihde Sportista tai Fanseatin kautta!

Kiekko tippuu jäähän kello 18.30.

Kuva: Shaun Duncan

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next