Imatralla juhlitaan 60-vuotiasta Ketterää

Vuonna 1957 perustettu Imatran Ketterä juhlii 60-vuotissyntymäpäiviään tänä vuonna.

Imatran Ketterälle alkava kausi on juhlallinen, sillä seura täyttää tänä vuonna 60 vuotta. Juhlakausi osuu sopivaan vuoteen, kun Ketterä pääsee nauttimaan siitä sarjanousun myötä Mestiksessä. Varsinainen juhlaottelu pelataan lauantaina 28.10. Vastustajaksi juhlaotteluun Imatralle saapuu Mestiksen viime kauden mestari SaPKo.

"Mikä sen hienompaa, kuin pelata juhlaottelu rakasta vastustajaa SaPKoa vastaan. Ketterän ja SaPKon välillä on eri vuosikymmenillä käyty monia hienoja kamppailuja. Näitä keskinäisiä otteluja on odotettu molemmilla paikkakunnilla ja on mahtavaa, että nyt pääsemme jälleen pitkästä aikaa kohtaamaan myös sarjapeleissä. SaPKo-ottelun valinta juhlaotteluksi oli meille itsestään selvä asia", Ketterän puheenjohtaja Mikko Partanen kommentoi seuran tiedotteessa.

Juhlakausi tulee näkymään seuran toiminnassa läpi kauden tapahtumien lisäksi seuran verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

"Tuomme kauden aikana seuran historiaa näkyvästi esille myös verkossa. Luvassa on muun muassa juttusarja "Kuusikymmentä Ketterä hetkeä", jossa palataan merkittäviin ja mielenkiintoisiin tapahtumiin seuran eri vuosikymmeniltä. Julkaisemme myös seuran historiaa esille tuovia haastatteluja. Juhlakausi on tietyllä tavalla myös historianopetuskausi", toiminnanjohtaja Tomi Sillanvuo avasi.

Lähde: Ketterä

 

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next