Jokipojilla suuria suunnitelmia ja yksi pelaajahankinta

Jokipojat asetti tulevaisuuden tavoitteekseen paikan Liigassa. Lisäksi seura ilmoitti pelaajahankinnasta ja uusista kapteeneistaan.

Jokipoikien joukkue esiteltiin maanantaina kauppakeskus Iso Myyssä. Seuran puheejohtaja Jarkko Immonen kertoi tilaisuudessa Jokipoikien tavoitteiden olevan tulevaisuudessa Liigassa.

"Jääkiekkoliitto ja Liiga neuvottelevat parasta aikaa sarjojen avaamisesta. Vielä ei ole varmuutta minkälaiseksi sarjasysteemit tulevaisuudessa muovautuvat, mutta kun sarjat avautuvat, haluamme olla valmiina ja tähtäämme tulevaisuudessa maamme ylimmällä sarjatasolla. Toimintamme tähtää siihen, että tulevaisuudessa olemme valmis organisaatio Liigaa varten. Tätä tavoitetta kohti mennään talous edellä", Immonen paalutti.

Lue lisää Jokipoikien kuulumisista ja suunnitelmista joukkueen nettisivuilta.

Joukkue teki myös yhden uuden pelaajahankinnan. Joukkuetta vahvistaa koko kauden mittaisella sopimuksella Kiekko-Vantaassa viime kaudella pelannut hyökkääjä Teemu Väisänen. Viime kauden 40 ottelussa tehopisteitä kertyi 1+3=4. 23-vuotias Väisänen oli joukkueen mukana jo viime viikon voittoisassa IPK-ottelussa.

Jokipojat nimesi myös tulevan kauden kapteenistonsa maanantaina. Samu Pitkänen toimii joukkueen kapteenina tulevalla kaudella. Varakapteenin A-kirjainta rinnassaan kantavat Oula Uski, Mika Koivisto ja Roni Viirlas.

Lähde: Jokipojat

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next