Viestintäliiga jatkossakin Mestiksen virallinen viestintäkumppani

Viestintäliiga toimii Mestiksen viestintäkumppanina tulevallakin kaudella.

Viestintäliiga toimi jo viime kaudella Mestiksen virallisena viestintäkumppanina ja yhteistyö jatkuu myös tulevalla kaudella. Viestintä onkin ollut täydessä höyryssä suoraan viime kaudesta ja tavoitteet tulevalle kaudelle ovat korkealla.

"Viestintä muuttuu nykypäivänä koko ajan tärkeämmäksi ja olen tyytyväinen, että saamme jatkaa yhteistyötä Viestintäliigan kanssa. Tämä vaatii vahvaa sitoutumista ja Viestintäliiga osoitti jo viime kaudella olevansa luottamuksen arvoinen", kommentoi Jääkiekkoliiton kilpailupäällikkö Pirkka Antila.

Viestintäliigan puolella yhteistyön jatkumisesta ollaan luonnollisesti innoissaan ja hihat on jo tulevaa kautta ajatellen kääritty tiukasti ylös.

"Hieno homma, että yhteistyö Mestiksen kanssa jatkuu. Molemmilla osapuolilla oli halu jatkaa hyvin toiminutta suhdetta ja nyt mennään vaan kovalla kiimalla uuteen kauteen. Tavoitteena on kehittää entisestään koko sarjan viestintää, seurojen välistä yhteistyötä ja yleistä kiinnostavuutta", kommentoi Mestiksen viestinnän kapellimestarina viime kaudella toiminut Viestintäliigan osakas Petteri Poukka.

Kuva: Toni Jaconelli

 

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next