Niko Marttila kiinnitettiin päävalmentajaksi Espoossa

Espoo Unitedin uusi päävalmentaja on 46-vuotias Niko Marttila. Hän valmensi viime kaudella Espoo Bluesin A-junioreita. Timo Hirvonen jatkaa ensi kaudella Unitedin apuvalmentajana.

"Totta kai tuntuu tosi hyvältä hypätä mukaan ja innokkaasti lähden viemään annettua tehtävää eteenpäin. Suuri kunnianosoitus tämä on minulle. Tässä on tilanteet vaihtuneet aika nopeasti niin kuin jääkiekossa yleensäkin ja kun minua kysyttiin tähän tehtävään, niin ei kyllä voinut vastata ei”, Niko Marttila kommentoi joukkueen sivuilla.

Tuleva päävalmentaja tuntee taustansa ansiosta espoolaisen juniorikiekon läpikotaisin. Puikoissa onkin ensi kaudella todellinen espoolaisduo, sillä Timo Hirvonen siirtyy päävalmentajan tontilta Marttilan aisapariksi.

"Ollaan Hiren kanssa henkeen ja vereen kiekkomiehiä niin varmasti jatketaan hyvää tekemistä mitä täällä Espoossa on tehty. On hieno asia, että on oltu pitkään Espoossa valmentajina ja päästään eteenpäin. Minun näkökulmastani se on ainakin todella motivoiva asia”, Marttila kertoo.

Lähde: Espoo United

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next