Petri Karjalainen on RoKin uusi päävalmentaja

36-vuotias Petri Karjalainen on tulevaan jääkiekon Mestis-kauteen valmistautuvan RoKin uusi päävalmentaja. RoKi ja Karjalainen ovat solmineet kauden 2017-18 kattavan sopimuksen. Karjalainen seuraa tehtävässä Tampereelle Tapparan organisaatioon palannutta Juha Juujärveä.

Karjalaisella on suhteellisen nuoresta iästään huolimatta vahva kokemus Euroopan huippusarjoista. Hän on urallaan valmentanut Oulun Kärppien ja Vaasan Sportin liigajoukkueiden lisäksi KHL:n Metallurg Magnitogorskissa ja Sibir Novosibirskissa sekä Sveitsin pääsarjan HC Davosissa. Lisäksi Karjalainen on toiminut Heinolan Peliittojen päävalmentajana Mestiksessä kahden vuoden ajan sekä Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen valmentajana kolme vuotta.

"Erittäin innostuneena tartun tähän mahdollisuuteen ja pyrin omalla panoksellani viemään RoKia kohti asetettuja tavoitteita. RoKi on eteenpäin menevä organisaatio ja omaa mahdollisuudet kehittyä erittäin hyväksi Mestis-paikkakunnaksi", kommentoi Karjalainen.

RoKin valmennustiimi on kokonaisuudessaan valmis. Benjamin Laurinkari, 25, sekä Juha Soronen, 30, jatkavat valmentajina kauden 2017-18 kattavilla jatkosopimuksilla. Tuleva kausi on Laurinkarille neljäs ja Soroselle peräti kahdeksas RoKin valmennustiimissä.

 

Lue koko tiedote RoKin nettisivuilta TÄSTÄ.

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next