Pasi Arvonen K-Vantaan päävalmentajaksi - Jokereiden kanssa virallinen yhteistyösopimus

Kiekko-Vantaa tiedotti tiistaina palkanneensa uudeksi päävalmentajakseen Pasi Arvosen. Samalla seura tiedotti virallisesta yhteistyösopimuksestaan Jokereiden kanssa.

K-Vantaa tiedotti tiistaina uudesta päävalmentajastaan. Simo Mälkiän siirryttyä uusiin haasteisiin, joukkueen päävalmentajana toimii tulevalla kaudella Pasi Arvonen. 49-vuotias Arvonen on toiminut viimeksi HPK:n päävalmentajana kaudella 2015-2016.

Lisäksi vantaalaiset tiedottivat virallisesta yhteistyösopimuksesta Helsingin Jokereiden kanssa. Joukkueet ovat tehneet yhteistyötä jo monien kausien ajan, mutta nyt siitä tehdään virallista. Joukkueet pelaavat väritykseltään yhtenäisissä peliasuissa tulevalla kaudella, jonka lisäksi seurat tekevät yhteistyötä myynti- ja markkinointipuolella.

Yhteistyön tarkoituksena on vahvistaa kaikkien osapuolien pelaajien kehittymistä. Jokereiden GM Jari Kurri kertoi sopimuksen syntymisen taustoja K-Vantaan tiedotteessa.

"Uusi sopimus tarjoaa Jokereiden ja Kiekko-Vantaan pelaajille entistä paremmat mahdollisuudet kehittyä yksilöinä omalle huipputasolleen. Etenkin Jokereiden A-nuorten ja Mestiksen välillä liikenne on vapaata. Kiekko-Vantaa pelasi finaaleissa tällä kaudella ja on pystynyt viime vuosina ottamaan askeleita uusille tasoille. Huippuvalmennuksen myötä pelaajille on luotu mahdollisuudet kehittyä. Tätä trendiä haluamme jatkaa."

Lähde: K-Vantaa

Kuva: Toni Jaconelli

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next