RoKille tärkeitä jatkosopimuksia

RoKi tiedotti sunnuntaina tehneensä neljä uutta jatkosopimusta. Paavo Hölsä, Henri Joki-Erkkilä, Tommi Siliämaa ja Teemu Korpela jatkavat joukkueessa tulevallakin kaudella.

RoKin maalia vartioi tulevallakin kaudella Paavo Hölsä. 22-vuotiaalle maalivahdille tuleva kausi on kolmas RoKin paidassa. Menneellä kaudella Hölsä pelasi runkosarjassa 38 ottelua. Torjuntaprosentiksi muodostui RoKin alakanttiin sujuneesta kaudesta huolimatta komea 91,82%.

RoKi solmi jatkosopimuksen myös kapteeninsa Henri Joki-Erkkilän kanssa. Puolustajan mennyt kausi oli rikkonainen ja tilille kertyi vain 28 peliä. Noissa otteluissa pistetilastoon karttui tehot 4+7=11. 

"Kova polte on edelleen pelihommiin. SaPKon mestaruus osoitti, että kun arjen tekeminen on hyvällä tasolla, niin mahdollisuudet menestymiseen ovat olemassa myös Rovaniemellä. Yhdessä joukkueen kanssa lähdetään jokapäiväistä tekemistä edelleen parantamaan ensi kaudella. Organisaatio ottaa koko ajan edistysaskelia, joten senkin puolesta olen luottavainen, että tulossa on seurahistorian paras vuosi", Joki-Erkkilä sanoi RoKin tiedotteessa.

Lisäksi RoKi kertoi tehneensä jatkosopimukset hyökkääjiensä Teemu Korpelan ja Tommi Siliämaan kanssa. Kaikkien neljän pelaajan sopimukset ovat yksivuotisia.

Lähde: RoKi

Kuva: Toni Jaconelli

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next