Suomi-sarjaan pudonnut JYP-Akatemia lopettaa toimintansa

JYP-Akatemia ilmoitti tiistai-iltana toimintansa lopettamisesta. Samalla sen emoseura JYP ilmoitti tehneensä yhteistyösopimuksen KeuPa HT:n kanssa.

Menneen kauden päätteeksi Suomi-sarjaan tippunut JYP-Akatemia lopettaa toimintansa. Joukkue pelasi Mestiksessä yhteensä kuusi kautta, joista paras oli kausi 2014-2015. Tuolloin joukkue oli runkosarjassa sijalla viisi.

"Haluan kiittää kaikkia toiminnassa mukana olleita tahoja, pelaajia, huoltoa, valmennusta ja taustahenkilöitä. Akatemian toiminnan tarkempi analysointi aloitettiin jo viime kesänä, jolloin perehdyimme Akatemia-toiminnan etuihin ja rasitteisiin. Mm. taloudellinen rasitus ja urheilullinen lisäarvo olivat asioita, joiden puntarointi oli tehtävä tarkasti. Uskon, että nyt on uuden rakentamisen aika", totesi JYPin toimitusjohtaja Aku Vallenius.

Samalla ilmoitettiin JYPin ja KeuPa HT:n välisestä uudesta yhteistyösopimuksesta. Joukkueiden välillä on suunnitelmissa pelaajayhteistyön lisäksi tehdä markkinoinnillista yhteistyötä. KeuPa HT pelaa muun muuassa muutaman ottelun JYPin kotihallissa Synergia Areenalla.

"Tämä on uudenlainen, keskisuomalainen pelaajapolku, joka oikein toimiessaan on iso voimavara molemmille seuroille. Haluamme kehittää koko Keski-Suomen alueen jääkiekkoa, joten sitä silmällä pitäen yhteistyö JYPin kanssa on luonnollista. Ei voi myöskään olla korostamatta, että yhteistyön tavoitteena on molempien joukkueiden mahdollisimman hyvä urheilullinen menestys. Markkinoinnillinen yhteistyö puolestaan antaa molemmille seuroille varmasti uusia mahdollisuuksia ja näkökulmia toiminnan kehittämiseen", KeuPa HT:n puheenjohtaja Anders Pekkanen taustoitti ratkaisun syitä JYP-Akatemian lopettamistiedotteessa.

Lähde: JYP-Akatemia

Kuva: Shaun Duncan

 

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next