Jatkuuko TUTOn nouseva vire perjantaina Vantaalla?

Kiekko-Vantaan ja TUTO Hockeyn kuudes välieräkamppailu pelataan perjantaina Vantaan Trio Areenalla.

TUTO Hockey onnistui keskiviikkona kaventamaan voitot Kiekko-Vantaata vastaan lukemiin 2-3. Vantaalaiset olivat jo kolmen voiton karkumatkalla, mutta sarjan katkaisu on tuottanut ongelmia.

TUTOn pitkäaikaiset hyökkäyspään taikurit Aki Keinänen ja Tuukka Pulliainen ovat olleet välierissä kovassa lyönnissä. Pulliaiselle on kertynyt viiteen peliin komeat tehopisteet 1+6=7, kun taas Keinänen on kerännyt 2+4=6. Vantaalaisilla tehot ovat jakautuneet laajalti eri pelaajien kesken. Välierissä tehot 2+2 tehnyt nuori laituri Atte Mäkinen kantaa joukkueen kultakypärää.

Viime perjantaina Vantaalla tehtiin historiaa, kun joukkueet tahkosivat Suomen jääkiekkohistorian pisimmän ottelun. Lopulta K-Vantaan Joonas Hyttinen päästi pelaajat ja yleisön lepäämään ajassa 157.54. Ottelusta kertoo paljon se fakta, että peli käynnistyi maaliskuussa ja loppui huhtikuussa, kun kello ehti ylittää reilusti puolenyön ennen päätösvihellystä. Samanlaisiin ennätyslukemiin tuskin tällä kertaa päästään, mutta tasaista kamppailua on joka tapauksessa lupa odottaa. 

Kiekko tippuu perjantai-iltana jäähän tuttuun tapaan kello 18.30.

Liput ennakkoon TICKETMASTERISTA.

Ottelu katsottavissa suorana lähetyksenä FANSEATISTA.

Kuva: Shaun Duncan

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next