Taistelu jatkuu keskiviikkona - TUTO yrittää venyttää sarjaa

Keskiviikkona pelataan jälleen Mestistä, kun Turussa iskevät yhteen TUTO Hockey ja Kiekko-Vantaa. Vantaalaiset ottivat sarjan alkuun tiukan niskalenkin voittamalla kolme ensimmäistä peliä. Maanantaina TUTO Hockey kuitenkin osoitti, ettei ole valmis lähtemään kesälomille.

Mestiksen välierät jatkuvat keskiviikkona. Vuorossa on vain yksi ottelu, kun toisessa parissa SaPKo kylvetti Espoo Unitedia ottamalla suoraan neljä voittoa. Savonlinnalaisille finaaleihin seuraksi hamuavat TUTO Hockey ja Kiekko-Vantaa. Tilanne sarjassa on tällä hetkellä K-Vantaan eduksi 1-3. 

Maanantaina sarja oli katkolla K-Vantaan kotikentällä, mutta TUTO sai puristettua tarvittavan irti koneestaan, ja jatkoi sarjaa viidenteen peliin voittamalla 1-3. TUTOn voiton takuumiehinä toimi ikinuori Petteri Nummelin, joka taituroi ylivoimalla tehot 1+1. Samoihin tehoihin ylsi myös Tuukka Pulliainen.

Neljästä ensimmäisestä pelistä kolme on päättynyt vierasvoittoon. Jatkuuko sama trendi vai onnistuuko TUTO venyttämään sarjaa kuudenteen peliin? Se selviää keskiviikkona klo 18.30 alkaen Turun Marli Areenalla.

Liput otteluun ennakkoon TICKETMASTERISTA.

Ottelu nähtävissä suorana lähetyksenä FANSEATISTA.

Kuva: Shaun Duncan

 

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next