Ketterä hakee elintärkeitä pisteitä Kalajoelta

Mestiksen karsintasarjan viimeiset kierrokset tekevät tuloaan. Keskiviikkona Imatran Ketterällä on edessään miltei pakkovoitto, mikäli se haluaa vielä taistella paikasta ensi kaudeksi Mestikseen.

Imatran Ketterän unelma noususta Mestikseen elää yhä. Joukkue otti tärkeät kolme pistettä maanantaina JYP-Akatemiasta kotiluolassaan. Tuon voiton myötä eroa toisena olevaan IPK:hon on nyt neljä pistettä, kun molemmilla on jäljellä kolme peliä. Pelin enemmän pelannut JYP-Akatemia on Ketterää kolme pistettä edellä.

Ketterä matkaa keskiviikkona Kalajoelle JHT:n vieraaksi. Suomi-sarjasta toisilleen tutut joukkueet lähtevät erilaisista lähtötilanteista otteluun. JHT:llä on paikka pestä kasvonsa Hokille maanantaina kärsityn murskatappion jälkeen. Tappio tiesi sitä, ettei Kalajoen ylpeys enää voi nousta Mestikseen. Näin ollen JHT saa pelata paineettomassa tilassa kovaäänisen kotiyleisönsä edessä.

Iisalmessa toisensa kohtaavat IPK ja Hokki. Vierailijat seilaavat viiden ottelun voittoputken turvin karsintasarjan piikkipaikalla, joten pisteiden merkitys on viisi pistettä perässä olevalle IPK:lle huomattavasti suurempi. IPK lähtee peliin hyvin levänneenä, sillä se pelasi viimeksi lauantaina.

Karsintasarjan ottelut keskiviikkona 29.3. klo 18.30 alkaen:

IPK - Hokki

JHT - Ketterä

Ottelut katsottavissa tuttuun tapaan suorina lähetyksinä FANSEATISTA.

Kuva: Toni Jaconelli

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next