Jani Kautto on valittu Kuukauden pelaajaksi

Kiekko-Vantaan 27-vuotias maalivahti Jani Kautto on valittu Mestiksen maaliskuun Kuukauden pelaajaksi. Valinnan suoritti Mestiksen virallinen yhteistyökumppani Viestintäliiga.

Kautto torjui puolivälierissä Jokipoikia vastaan kolmessa ottelussa voitokkaasti upealla torjuntaprosentilla 96.2 %. Lisäksi mies pelasi vantaalaisten maalilla maaliskuussa kolme runkosarjaottelua ja hänen selän taakse tehtiin ainoastaan kolme maalia.

”Hieno asia, kun on huomattu, että on mennyt hyvin. Itselleni on kertynyt pelejä nyt enemmän, niin siinä on tullut tietynlainen varmuus joka asiaan. Sieltä se hyvä vire on enimmäkseen löytynyt. En ole turhaan stressannut mitään turhia asioita, niin pelitkin on kulkeneet”, kommentoi Kautto.

Myös Hermeksen hyökkääjä Kristian Kangas, Espoo Unitedin puolustaja Victor Westermarck, Kiekko-Vantaan hyökkääjä Atte Mäkinen ja SaPKon hyökkääjä Teemu Lepaus olivat vahvasti mukana mietittäessä kuukauden parasta.

Kautto palkitaan perjantaina 31.3. pelattavassa 2. välieräottelussa Kiekko-Vantaa – TUTO.

Mestiksen maaliskuun Kuukauden pelaaja ja Kuukauden tulokas valitaan seuraavasti: maaliskuun runkosarjan ottelut sekä puolivälieräottelut. Karsintasarjan paras pelaaja valitaan myöhemmin erikseen.

(Kuva: Toni Jaconelli)

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next