Hokki hakee jatkoa voittoputkelle JYP-Akatemian vieraana

Mestiksen karsintasarja jatkuu jälleen perjantaina. JYP-Akatemia isännöi Hokkia. Iisalmessa ovat vastakkain IPK ja JHT.

Mestiksen karsintasarja lähenee puoliväliä. Jokaisen joukkueen savottana on pelata kahdeksan ottelua, joista Hokki on pelannut nyt puolet. Muilla joukkueilla on takanaan kolme ottelua.

Hokki on aloittanut karsintasarjan vahvasti. Sillä on neljästä pelistään kerättynä kolme täyttä pistepottia. Voittoputkessa seilaavan Hokin puolustus- ja maalivahtipeli ovat olleet elementissään. Hokin maalivahti Tuukka Smura on pelannut jo kaksi nollapeliä. Kokonaisuudessaan Smuran taakse on tehty viisi maalia.

Hokki ja JYP-Akatemia ovat kohdanneet jo kertaalleen. Tuolloin Hokki kärsi tähän asti ainoan tappionsa karsintasarjassa. JYP-Akatemia haki Kajaanista 1-3-voiton karsintasarjan avauskierroksella.

Iisalmessa toisensa kohtaavat IPK ja JHT. Joukkueet kohtasivat jo aiemmin Kalajoella, jolloin JHT otti tiukasta pelistä voiton jatkoajan jälkeen lukemin 3-2. Kotiluolassa joukkue on hekumallisen kotiyleisönsä edessä onnistunut pelaamaan tasaisia kamppailuja, mutta nähtäväksi jää miten joukkue suoriutuu ensimmäisestä vierasottelustaan.

Karsintasarjan ottelut perjantaina 24.3. klo 18.30:

IPK - JHT

JYP-Akatemia - Hokki

Ottelut katsottavissa suorina lähetyksinä FANSEATISTA.

Kuva: Toni Jaconelli

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next