Ei vieläkään kotivoittoa - Espoo United kaatoi Hermeksen

Kokkolan Hermeksen ja Espoo Unitedin välinen puolivälieräsarja jatkui keskiviikkona. 

Kokkolan Hermeksen ja Espoo Unitedin välinen puolivälieräsarja on ollut äärimmäisen tasainen. Pelit ovat päättyneet lähes järjestään yhden maalin erolla vierasjoukkueen hyväksi, ja niin tapahtui tänäänkin. Viides peli ja viidennen kerran voiton nappasi vierasjoukkue.

Hermes aloitti ottelussa maalinteon. Hurjaa kevättä pelaava Kristian Kangas löi avauserän ainoan maalin ylivoimalla, kun vajaa kymmenen minuuttia oli ottelua pelattu. Kangas siirtyi samalla yksin pudotuspelien pistepörssin kärkisijalle.

Toisessa erässä molemmat onnistuivat kertaalleen. Unitedin ykkösketjun laituri Aleksi Järvinen toi espoolaiset tasoihin, mutta Samu Markkula löi Hermeksen sekunti ennen erän päätössummeria jälleen maalin karkumatkalle. Ja kuten arvata saattaa, syöttösarakkeeseen kirjattiin Kristian Kangaksen nimi. 

Kotivoitto jäi vielä kuitenkin odottamaan itseään, sillä United pelasi mainion kolmannen erän. Heti erän alkuun Jiri Veistolan videolta tarkistettu maali tasoitti pelin, ja vajaa viisi minuuttia ennen loppua Victor Westermarck sytytti Unitedin vaihtopenkin riemuun. Antti Kauppilan kampitusjäähyn aikana tehtyyn maaliin syöttöpisteet Kai Lehtiselle ja Emil Oksaselle.

Otteluvoitot ovat nyt Espoo Unitedille 3-2. Seuraava peli pelataan Unitedin kotiluolassa perjantaina 24.3. klo 18.30 alkaen.

Kuva: Toni Jaconelli

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next