Hermeksen ja Espoo Unitedin vääntö jatkuu keskiviikkona

SaPKo, TUTO Hockey ja K-Vantaa lunastivat paikkansa Mestiksen välierissä suoraan neljällä voitolla. Kokkolan Hermes ja Espoo United kilvoittelevat vielä yhdestä jäljellä olevasta paikasta.

Mestiksen pudotuspelikevään kolme ensimmäistä semifinalistia ovat selvillä. SaPKo, TUTO Hockey ja K-Vantaa selvittivät tiensä välieriin vakuuttavasti voitoin 4-0. Hermeksen ja Espoo Unitedin sarja taas on vielä tiukasti kesken tilanteessa 2-2.

Kotiedusta ei ole ollut tietoakaan runkosarjan nelosen ja vitosen tiukassa sarjassa. Tähän astisista neljästä pelistä jokaisessa voiton on napannut vierasjoukkue. Tasaisista neljästä pelistä kolme on päättynyt maalin erolla ja yksi kahden maalin erolla, joskin siinäkin viimeinen maali tehtiin tyhjään rysään.

Pisteiden valossa voimakkaimmassa roihussa on ollut Hermeksen hyökkäysvitja Niklas Appelgren-Jussi Nättinen-Kristian Kangas. Oikeaa laitaa viilettävä Kangas jakaa pudotuspelien pistepörssin kärkisijan K-Vantaan Atte Mäkisen kanssa tehoilla 4+3=7. Appelgren on pisteen perässä tehoilla 4+2=6. Ketjun sentteri ja joukkueen kippari Nättinen säestää laitureita kahdella maalilla ja kolmella maalisyötöllä.

Unitedin puolella tehopisteet ovat jakautuneet tasaisemmin. Eniten maaleissa ovat mukana olleet hyökkääjä Aleksi Järvinen ja puolustaja Niklas Tikkinen, joilla molemmilla on kasassa tehot 2+3=5.

Nähdäänkö vihdoin ensimmäinen kotivoitto, vai jatkaako Espoo United vierasvoittoista taivalta? Trillerimäisen puolivälieräsarjan viides osa pelataan keskiviikkona Kokkolassa klo 18.30 alkaen!

Liput ennakkoon TICKETMASTERISTA.

Ottelu nähtävissä suorana FANSEATISTA.

Kuva: Shaun Duncan

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next