JHT janoaa lisäpisteitä voiton jatkoksi

Mestiksen karsintasarjassa pelataan kolmas kierros maanantai-iltana. Kalajoella toisensa kohtaavat JHT ja Hokki, kun taas Jyväskylässä vastakkain ovat JYP-Akatemia ja Ketterä.

Mestiksen karsintasarja jatkuu maanantaina kahdella ottelulla. Sarja on vasta alussa, joten kaikki on vielä auki.

JHT pelasi lauantaina ensimmäisen pelinsä karsintasarjassa isännöimällä IPK:ta. Tasaisen pelin päätteeksi Jere Espo päästi Kalajoen jäähallin yleisön repeämään liitoksistaan, tekemällä jatkoajalla voittomaalin Henri Allenin ja Tommi Rintasalon syötöistä. Tänään Kalajoella jännätään taas, kun tällä kertaa Hokki saapuu vieraaksi. Hokille peli on jo kolmas karsintasarjassa. Perjantain ensimmäisellä kierroksella se hävisi ensimmäisen ottelunsa JYP-Akatemialle kotonaan, mutta onnistui lauantaina ryöstöretkellään Imatralla.

Kovin odotuksin karsintasarjaan lähtenyt ja sensaatiomaisen kauden Suomi-sarjassa pelannut Ketterä hakee maanantaina avausvoittoaan Jyväskylästä. Ketterällä on kuusi peliä jäljellä, eli kaikki on vielä mahdollista. JYP-Akatemia avasi karsinnat perjantaina voitolla vierasvoitolla Hokista lukemin 1-3. Jose Kangaskorte pelasi Akatemian maalilla hyvän pelin päästäen 28 laukauksesta vain yhden taakseen.

Karsintasarjan ottelut ma 20.3. klo 18.30:
JHT - Hokki
JYP-Akatemia - Ketterä

Ottelut katsottavissa suorana FANSEATISTA.

(Kuva: Toni Jaconelli)

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next