Kolmannet näytelmät käyntiin viideltä

Pudotuspelijoukkueet eivät kauaa ehdi huilata eilisen kierroksen jälkeen, sillä tänään mennään taas.

Eilen Mestiksen pudotuspeleissä pelattiin puolivälierien toiset osaottelut. Neljästä pelistä peräti kolme ratkaistiin jatkoajalla. Tänään on kuitenkin jälleen täysi tohina päällä!

Pisin väsytystaistelu eilisellä kierroksella nähtiin Keuruulla. SaPKo teki lopulta ratkaisumaalin, kun tasan 92 minuuttia oli pelattu. Teemu Lepaus päästi pässipaidat piinasta iskemällä kiekon verkkoon Juuso Forsströmin ja Elmeri Laamasen syötöistä. Ensimmäisessä ottelussa loppukaudeksi loukkaantunutta Joona Montoa ykkösketjussa paikannut Forsström onnistui lisäksi kertaalleen maalinteossa. KeuPan asema käy tukalaksi, mikäli se häviää tänään. SaPKo johtaa sarjaa tällä hetkellä voitoin 2-0. Palautumisella on tämän päivän pelissä varmasti iso merkitys. Eilisen pitkäksi venynyt ottelu näkyy varmasti tänään jaloissa.

Espoossa nähtiin todellinen maali-iloittelu, kun Espoo Unitedin ja Hermeksen välinen kamppailu päättyi jatkoajan jälkeen 5-6 Hermeksen eduksi. Runkosarjan nelosen ja vitosen välinen taistelu on ainoa, joka on tällä hetkellä tasatilanteessa. Vieraskaukalo on sopinut molemmille joukkueille kotikaukaloa paremmin. Nähdäänkö tänään ensimmäinen kotivoitto tässä sarjassa?

Lauantain 18.3. ottelut klo 17.00 alkaen:

SaPKo – KeuPa HT (Voitot 2-0)

TUTO Hockey – Peliitat (Voitot 2-0)

K-Vantaa – Jokipojat (Voitot 2-0)

Hermes – Espoo United (Voitot 1-1)

Liput otteluihin ennakkoon TICKETMASTERISTA.

Kaikki ottelut nähtävissä FANSEATISTA.

Lisäksi YLE TV2 näyttää Turussa pelattavan TUTO Hockeyn ja Peliittojen välisen ottelun klo 17.35 alkaen. Kaksi erää tulee viiveellä ja kolmas suorana. Koko ottelu on nähtävissä YLE Areenasta suorana.

Kuva: Shaun Duncan

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next