Karsintasarjassa toiset osaottelut - JHT tekee ensiesiintymisensä

Mestiksen karsintasarja saatiin eilen käyntiin kahden ottelun voimin. Tänään ottelut jatkuvat myöskin kahdella ottelulla.

JYP-Akatemia saa tänään lepovuoron Mestiksen karsinnoissa. Sen sijaan muut joukkueet ovat tulessa kello 17.00 alkavissa jännitysnäytelmissä.

JHT aloittaa tänään oman urakkansa isännöimällä fanaattisen kotiyleisön edessä IPK:ta. Iisalmelaiset ottivat eilen vakuuttavan 6-2-voiton Imatran Ketterästä kotiluolassaan. IPK:lla oli ottelussa laajalti onnistujia, joka lupaa hyvää jatkoa ajatellen.

Myös Imatralla päästään todistamaan Mestis-joukkueen kohtaamista ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Ketterä pelaa karsintojen ensimmäisen kotiottelunsa Hokkia vastaan. Joukkue on varmasti yrittänyt karistaa eilisen tappion IPK:lle nopeasti mielestään. Myös Hokki lähtee otteluun tappio allaan, kun JYP-Akatemia kävi eilen ryöstöretkellä Kajaanissa. Loppulukemat olivat jyväskyläläisille 1-3. Hokki ei ole tehnyt tappiosta huolimatta kokoonpanoonsa juurikaan muutoksia. Ainoastaan eilen huilannut Pasi Kouvalainen on otettu mukaan nelosketjun laitaan.

Karsintasarjan ottelut 17.3. klo 17.00 alkaen:

Ketterä – Hokki

JHT – IPK

Ottelun nähtävissä suorana FANSEATISTA.

Kuva: Toni Jaconelli

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next