Karsintasarja käyntiin tänään

Taistelu sarjapaikoista Mestikseen käynnistyy tänään. Tulessa ovat ensimmäisellä kierroksella Hokki, JYP-Akatemia, IPK ja Ketterä.

Viiden joukkueen karsintasarjassa on jaossa kaksi paikkaa ensi kaudeksi Mestikseen. Ensimmäisen kierroksen kamppailut käydään Kajaanissa ja Iisalmella.

Hokki saa tutun vieraan, kun JYP-Akatemia saapuu Hokin vieraaksi. Molempien joukkueiden päävalmentajat korostivat tiiviin puolustuspelin tärkeyttä Mestiksen karsintaennakossa. Vahvan puolustuspelaamisen viimeisenä lukkona molemmilta löytyy nuoret ja lupaavat maalivahdit. Hokin maalivahti Sami Väliharju pelasi loistavan runkosarjan. JYP-Akatemialta löytyy jo Liigassakin kykyjään onnistuneesti näyttänyt Markus Ruusu. 19-vuotias Ruusu on Dallas Starsin kuudennen kierroksen varaus kesältä 2015.

Iisalmessa nähdään Suomi-sarjaa dominoineen Ketterän lyönti Mestis-joukkuetta vastaan ensimmäistä kertaa. Imatralla on tehty kovasti töitä Mestikseen nousun eteen, joten lataus on varmasti vierailijoilla tapissa. IPK näytti kuitenkin varsinkin runkosarjan lopulla, ettei se ole Mestiksen heittopussi. Odotettavissa on jännittävä kamppailu, kun panokset ovat todella korkeat.

Perjantain 17.3. ottelut klo 18.30 alkaen:

Hokki – JYP-Akatemia

IPK – Ketterä

Ottelut nähtävissä suorana FANSEATISTA.

Kuva: Toni Jaconelli

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next