RoKi säilyy Mestiksessä - tässä ovat karsintasarjan joukkueet

Mestiksen runkosarja on nyt taputeltu! 50 ottelukierrosta on pelattu ja sarjasijoitukset ovat selvillä. RoKi varmisti viimeisen ottelun viime hetkellä suoraan paikkansa Mestiksessä myös kaudelle 2017-2018.

RoKi kaatoi vieraskaukalossa IPK:n numeroin 1-2 (1-0, 0-1, 0-1). Rovaniemeläisten voittomaalin päätöserän lopussa laukoi Tuomas Komulainen. RoKi-maalivahti Paavo Hölsä (kuvassa) torjui 27 kertaa.

Pitkän linjan Mestis-joukkue Hokki oli jo hetken kiinni suorassa säilymisessä, kun joukkue kaatoi sarjakakkonen TUTOn numeroin 2-1 (1-0, 1-1, 0-0). Myös kolmas karsintaviivan tuntumassa kamppaiollut joukkue, JYP-Akatemia, voitti omassa ottelussaan LeKin vieraissa, mutta se ei riittänyt, vaan jyväskyläläisnippu joutuu myös karsintasarjaan.

Mestiksen kolme viimeistä joukkuetta joutuvat karsintasarjaan, johon tulee mukaan Suomi-sarjan kaksi parasta joukkuetta.

Suomi-sarjan pudotuspelien jälkeen Mestiksen karsintasarjaan selvisi ensimmäisenä hurjavireinen Imatran Ketterä, joka on voittanut käsittämättömät 31 ottelua peräkkäin. Joukkue on hävinnyt viimeksi lokakuussa. Toisessä välieräsarjassa JHT kaatoi Pyryn otteluvoitoin 3-1.

Karsintasarjan joukkueet:
Hokki 
JYP-Akatemia 
IPK 
Ketterä 
JHT 

Karsintasarjassa on siis mukana yhteensä viisi joukkuetta, jotka pelaavat kaksinkertaisen sarjan. Jokaiselle joukkueelle tulee neljä kotiottelua ja neljä vierasottelua. Karsintasarjan kaksi parasta joukkuetta pääsee ensi kaudeksi Mestikseen. Suomi-sarjan mestaruus ratkaistaan Suomi-sarjan joukkueiden välisessä jälkimmäisessä karsintasarjaottelussa. 

Karsintasarja käynnistyy perjantaina 17.3. 

-- --

Lue lisää pudotuspelipareista TÄSTÄ.

Mestiksen päätöskierroksen tulokset: 
Hokki - TUTO 2-1 
Espoo United - Jokipojat 1-2 vl.
SaPKo - KeuPa 6-2 
LeKi - JYP-Akatemia 1-3 
IPK - RoKi 1-2

Kuva: Toni Jaconelli

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next