Hannu Huurinainen on valittu Suomen kovimmaksi Mestis-kannattajaksi!

Järjestimme äskettäin tempauksen, jossa toivoimme vinkkejä Suomen kovimmista Mestis-kannattajista. Kiitoksia aktiivisuudesta! Saimme nimittäin satoja viestejä ympäri Suomea ja paljon hienoja kannattajia sai kauniita kehuja. Yksi nimi nousi kuitenkin jatkuvasti esiin.

57-vuotias kajaanilainen Hannu Huurinainen sai valtavan määrän kehuja ja mainintoja. Onneksi olkoon Hannulle, Suomen kovimmalle Mestis-kannattajalle.

Ihmiset ympäri Suomea kertoivat, kuinka Kajaanin Hokin pitkäaikainen kannattaja on aina paikalla Hokin kotipeleissä, usein myös vieraspeleissä ja käyttäytyy positiivisesti kaikkia kohtaan. Hän jaksaa aina kannustaa ja kehua myös jäähallin talkootyöläisiä.

”Kiitos valitsijoille ja kiitos kaikille ihmisille, jotka ovat minua äänestäneet”, kommentoi valinnastaan liikuttunut Huurinainen.

Valtaosa Mestis-pelaajistakin tietää Huurinaisen Hannun, jonka rakkaus Hokkia kohtaan on roihunnut jo kolmen vuosikymmenen ajan sisältäen hyvät ja myös huonommat ajat. Huurinainen on todellinen kiekkokatsomoiden kulttihahmo, joka käy aina jututtamassa ja kättelemässä kajaanilaisia kannattajia sekä myös vierasjoukkueiden kannattajia.

Tuhansien tarinoiden Hannu Huurinainen

Monet ihmiset, jotka ”ilmiantoivat” Hannun Suomen kovimmaksi Mestis-kannattajaksi, halusivat myös kuvailla miestä. Kaikissa noissa kuvailuissa tuli esille Hannun positiivisuus ja rakkaus kotiseutunsa jääkiekkojoukkuetta kohtaan. Hannua kuvaillaan viimeisen päälle herrasmieheksi.

Kun Huurinaisen Hannu kävelee erätauoilla Hokki-klubille, läsähtää matkalla ainakin 50 ylävitosta muulle yleisölle vauvasta vaariin. Aikoinaan Hannu saapui Kajaanin jäähallille itse poimitun hillasangon kanssa vieden sangon koppiin, missä Hokin pelaajat saivat naposteltavaa ja lisää virtaa treeneihin. 

Hannu on käynyt viime vuosina myös kannustamassa iisalmelaista IPK:ta, jotta joukkue nousisi Mestikseen ja näin Hokki ja IPK voisivat kohdata paikalliskamppailuissa. Ja hienosti on kannustunut hoidettu, sillä IPK nousi kuluvaksi kaudeksi Mestikseen. Hannu on Hokin pelien lisäksi käynyt katsomassa myös lähes kaikki iisalmelaisjoukkueen kotipelit tälläkin kaudella.

Mestis haluaa kiittää Hannua sekä jakaa hänelle kunniaa hienosta ja pitkäaikaisesta jääkiekkokulttuuriteosta. Hokki luovuttaa Hannulle joukkueen pelipaidan kaikkien pelaajiensa nimikirjoituksilla varustettuna runkosarjan viimeisessä ottelussa tänään lauantaina Kajaanissa.

Hokki – TUTO la 11.3. klo 17:00 Kajaanin jäähalli.

Mestis julkaisee tämän jutun lisäksi syväluotaavan henkilökuvan Hannu Huurinaisesta maaliskuun lopulla.

Kaksi ylintä kuvaa: Antti Kärkkäinen, Kainuun Sanomat
Alin kuva: Petteri Huurinainen

 

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next