Lauantaina runkosarjan päätöskierros

Mestiksen runkosarja huipentuu lauantaina! llalla onkin sitten selvillä pudotuspeliparit sekä karsintasarjaan joutuvat Mestis-joukkueet.

SaPKon runkosarjavoitto on ollut tiedossa jo monta kierrosta, kuten myös TUTOn kakkossija. Kiekko-Vantaa on hienosti sarjakolmonen ja Hermes sarjanelonen. Nuo neljä joukkuetta saavat myös kotiedun pudotuspelien alkuun. 

Espoo United, KeuPa ja Peliitat ovat myös varmistaneet paikkansa pleijareissa. Jokipojat ja LeKi taistelevat puolestaan kahdeksannesta sijasta ja viimeisestä paikasta pudotuspeleihin.

Karsintaviivan tuntumassa onkin sitten todella jännittävät paikat, kun RoKi, JYP-Akatemia ja Hokki ovat kaikki samassa pistemäärässä - ja ainoastaan yksi joukkue näistä kolmesta välttää karsintasarjan. Ennen lauantain kierrosta RoKi on viivan yläpuolella parhaimman maalieronsa turvin.

IPK joutuu varmuudella Mestiksen karsintasarjaan. Suomi-sarjasta karsintasarjaan tulee 31 ottelun voittoputkessa oleva Imatran Ketterä sekä voittaja otteluparista JHT-Pyry. Pleijarit ja karsintasarja käynnistyvät tulevalla viikolla. 

-- --
Ennakkoliput alkaen 5 euroa Ticketmasterista
Kaikki matsit livenä Fanseatilta.
-- --

Runkosarjan päätöskierros la 11.3. klo 17:00: 
SaPKo- KeuPa
Hokki - TUTO 
Espoo United - Jokipojat 
LeKi - JYP-Akatemia 
IPK - RoKi

(Kuva: Toni Jaconelli)

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next