Ketterä etenee karsintasarjaan 31 ottelun voittoputkessa!

Imatran Ketterä etenee Mestiksen karsintasarjaan. Joukkue kaatoi torstai-iltana FPS:n kolmannen kerran Suomi-sarjan välierissä ja homma on sitä myöden paketissa. Ketterä on tällä hetkellä uskomattomassa 31 ottelun voittoputkessa!

Ketterä kaatoi FPS:n ensin lauantaina kotonaan 6-1, sitten tiistaina vieraissa 1-3 ja nyt torstaina kotonaan numeroin 4-1. Hurjavireinen Ketterä on voittanut 31 ottelua peräkkäin ja joukkue on hävinnyt viimeksi lokakuussa.

Välierien toisessa parissa JHT kaatoi Nokian Pyry lauantain avausottelussa 4-3. Toisessa kohtaamisessa tiistaina Nokialla Pyry oli parempi 4-3. Torstai-illan kolmannessa ottelussa JHT otti 5-2-kotivoiton ja johtaa välieräsarjaa voitoin 2-1.

Mestiksen runkosarja puolestaan huipentuu nyt viikonloppuna ja sarjataulukon kolme viimeistä joukkuetta tulevat mukaan karsintasarjaan kahden parhaan Suomi-sarjan joukkueen kanssa.

-- --

Suomi-sarjan finaaleihin pääsee kolmella voitolla. Finaaleihin selviytyneet joukkueet pääsevät Mestiksen karsintasarjaan. Nuo Suomi-sarjan kaksi parasta joukkuetta pelaavat kaksinkertaisen sarjan Mestiksen kolmen viimeiseksi jääneen joukkueen kanssa. Karsintasarjan kaksi parasta joukkuetta pääsee ensi kaudeksi Mestikseen. Suomi-sarjan mestaruus ratkaistaan Suomi-sarjan joukkueiden välisessä jälkimmäisessä karsintasarjaottelussa.

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next