Perjantaina käyntiin runkosarjan huipennusviikonloppu

Mestiksen runkosarjan viimeiset ottelut pelataan perjantaina ja lauantaina. Eniten jännitettävää riittää viimeisestä pudotuspelipaikasta, sekä karsintarajalla keikkuvilla joukkueilla.

Yksi perjantai-illan kutkuttavimmista otteluista pelataan Keuruulla, jossa KeuPa HT saa vieraita Kajaanista. KeuPan mörkönä vaanii kahden pisteen päässä olevat Jokipojat ja LeKi. LeKi on ennen viikonloppua sarjassa yhdeksäntenä, eli jäämässä juuri ja juuri pudotuspelien ulkopuolelle. LeKiä rasittaa myös se fakta, että sillä on viikonloppuna vain yksi mahdollisuus ottaa pisteitä, kun taas KeuPalla ja Jokipojilla molemmilla on jäljellä vielä kaksi ottelua. 

Hokki taas on sarjassa toiseksi viimeisenä, mutta vain pisteen päässä sarjassa varmasti säilymiseen oikeuttavasta 10.sijasta. Teoriassa myös IPK:lla on mahdollisuus nousta vielä pois karsijan paikalta, mutta todennäköisesti kisa 10.sijasta ja karsintojen välttämisestä käydään JYP-Akatemian, RoKin ja Hokin välillä.

Espoo United varmisti eilisellä kierroksella pääsyn pudotuspeleihin. 5.sijalla oleva United taistelee vielä pudotuspelien kotiedusta. Viimeisessä kotietuun oikeuttavassa paikassa on tällä hetkellä kiinni Kokkolan Hermes, joka on neljä pistettä Unitedia edellä. Espoolaisilla on kuitenkin yksi ottelu vähemmän pelattuna. Huomenna United matkaa Jyväskylään, jossa kipeästi pisteitä tarvitseva JYP-Akatemia yrittää kääntää kelkkaansa kahden tappiollisen pelin jälkeen.

Perjantai 10.3. ottelut klo 18.30 alkaen:

K-Vantaa - Jokipojat

Hermes - IPK

RoKi - TUTO Hockey

KeuPa HT - Hokki

JYP-Akatemia - Espoo United

Peliitat - SaPKo

Liput ennakkoon otteluihin TICKETMASTERISTA.

Kaikki pelit suorina lähetyksinä FANSEATILTA.

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next