Imatran Ketterä 30 ottelun voittoputkessa!

Imatran Ketterä on ollut jo pitkään hurjassa iskussa ja tiistai-iltana joukkue kaatoi FPS:n toistamiseen Suomi-sarjan välieriessä. Ketterä on nyt voiton päässä Mestiksen karsintasarjasta.

Ketterä otti lauantaina vakuuttavan 6-1-voiton FPS:sta välierien ensimmäisessä osaottelussa. Tiistain ottelu Forssassa päättyi puolestaan imatralaisten vierasvoittoon numeroin 1-3 (1-0, 0-0, 0-3). Imatralaisten perättäisten voittojen putki on nyt kestänyt käsittämättömät 30 ottelua!

Joukkueet kohtaavat välierien kolmannessa ottelussa Imatralla torstaina ja siinä Ketterällä on mahdollisuus lunastaa paikkansa Mestiksen karsintasarjassa.

Välierien toisessa parissa JHT nappasi lauantain avausottelussa 4-3-voiton Nokian Pyrystä jatkoajan jälkeen. Toinen kohtaaminen Nokialla oli myös todella tasainen, joka päättyi Pyryn 4-3-voittoon. Otteluvoitot ovat siis nyt 1-1.

Suomi-sarjan finaaleihin pääsee kolmella voitolla. Finaaleihin selviytyneet joukkueet pääsevät Mestiksen karsintasarjaan. Nuo Suomi-sarjan kaksi parasta joukkuetta pelaavat kaksinkertaisen sarjan Mestiksen kolmen viimeiseksi jääneen joukkueen kanssa. Karsintasarjan kaksi parasta joukkuetta pääsee ensi kaudeksi Mestikseen. Suomi-sarjan mestaruus ratkaistaan Suomi-sarjan joukkueiden välisessä jälkimmäisessä karsintasarjaottelussa.

 

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next