Keskiviikkona kärkipään joukkueet kehissä

Keskiviikkona Mestiksessä on vuorossa kolmen ottelun kierros. Jokainen keskiviikon joukkueista on tällä hetkellä kiinni pudotuspelipaikassa.

(Kuva: Shaun Duncan)

Kokkolassa pelataan tärkeistä pisteistä, kun sarjakolmonen Hermes isännöi sarjavitosta Heinolan Peliittoja. Joukkueiden piste-ero sarjassa on kuusi pistettä, mutta Peliitoilla on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Peliitat hamuavat varmasti kotietua pudotuspeleihin, joten pisteiden merkitys on suuri. Joukkueet kohtasivat toisensa myös viime lauantaina, jolloin Peliitat oli Heinolassa pelatussa pelissä parempi lukemin 2-1.

Myös Joensuussa otellaan revanssi lauantain kierrokselta. SaPKo jatkoi Jokipoikien tappioputkea lauantain kierroksella ottaen 4-2-kotivoiton. Jokipojat on valunut sarjataulukossa viimeiselle pudotuspelipaikalle kahdeksanneksi, joten pistepotin kasvattaminen pässipaitojen kustannuksella helpottaisi varmasti sen viime aikojen tuskaista taivalta kohti kevään ratkaisupelejä.

Vantaalla toisistaan ottavat mittaa K-Vantaa ja TUTO Hockey. Molemmat joukkueet lähtevät otteluun tappiot allaan. TUTO nöyrtyi lauantaina kotiottelussaan JYP-Akatemialle lukemin 1-4, kun taas K-Vantaa kävi Iisalmessa kärsimässä 3-2-tappion IPK:lle. TUTO elättelee vielä toiveita runkosarjan voitosta, kun taas K-Vantaa yrittää pitää kiinni kynsin ja hampain pudotuspelien kotietuun oikeuttavasta neljännestä sijastaan.

Keskiviikon 1.3. ottelut klo 18.30 alkaen:

Hermes - Peliitat

Jokipojat - SaPKo

Kiekko-Vantaa - TUTO Hockey

Liput otteluihin löytyy Ticketmasterin sivuilta.

Ottelut suorana lähetyksinä Fanseatin sivuilta.

 

 

 

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next