Keskiviikkona kuuden ottelun kierros

Mestiksessä pelataan keskiviikkona kuudella paikkakunnalla. Runkosarjaa on jäljellä muutama viikko ja taistelu pisteistä kiihtyy.

Heinolassa nähdään varmasti mielenkiintoinen kamppailu, kun Jokipoikien uusi päävalmentaja Jouni Varis saa tulikasteensa. Tappioputkessa rämpinyt Jokipojat on tällä hetkellä sijalla kuusi ja vain kaksi pistettä huomista vastustajaansa Peliittoja edellä sarjataulukossa, joten kyseessä on klassinen kuuden pisteen ottelu.

Espoossa pelataan pääkaupunkiseudun derby, kun Espoo United isännöi Kiekko-Vantaata. Molemmat joukkueet lähtevät otteluun voitot allaan. Kotijoukkue Espoo United kävi ryöstämässä lauantaina kaksi pistettä Keuruulta KeuPa HT:n vieraana, kun taas vantaalaiset ottivat täyden pistepotin isännöidessään JYP-Akatemiaa.

Lempäälässä LeKi hakee revanssia parin viikon takaa, kun TUTO Hockey saapuu vieraaksi. TUTO hakee jatkoa jo kuuden ottelun mittaiselle voittoputkelleen. 10.2. pelatussa ottelussa TUTO oli LeKiä parempi lukemin 3-1. LeKin tuore hankinta Niclas Lucenius pelaa ensimmäisen kotiottelunsa LeKin paidassa tällä kaudella.

Ke 22.2. ottelut klo 18.30 alkaen:

Espoo United - K-Vantaa

Hermes - RoKi

Hokki - SaPKo

JYP-Akatemia - IPK

LeKi - TUTO Hockey

Peliitat - Jokipojat

Liput otteluihin täältä.

Fanseat näyttää ottelut suorana. Fanseatin sivuille pääset täältä.

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next