Juha Juujärvi on RoKin uusi päävalmentaja

Juha Juujärvi ja RoKi ovat solmineet Mestis-kauden 2016-17 loppuun kestävän sopimuksen. Päävalmentajan haku tuli RoKille ajankohtaiseksi Petteri Hirvosen siirryttyä maanantaina sivuun RoKin päävalmentajan tehtävästä.

Juujärvi ottaa joukkueen komentoonsa tänään Oulussa joukkueen jääharjoituksissa matkalla kohti viikonlopun Peliitat- ja Jokipojat-otteluita.

Juujärvi on 42-vuotias valmentaja, jonka juuret ovat Juujärven kylässä Kemijärvellä. Juujärvi valmensi Kouvolan KooKoon Mestiksen mestariksi keväällä 2014. Häneltä löytyy kokemusta Mestiksessä päävalmentajana toimimisesta kolmen KooKoo-kauden lisäksi kahden kauden ajalta Lempäälän LeKistä.

Liigassa hän on toiminut apuvalmentajana Tampereen Ilveksessä kahden kauden ajan. Päävalmentajakokemusta Juujärveltä löytyy lisäksi kahdeksan kauden ajalta Tampereen Tapparan ja Ilveksen A-junioreista sekä Oulun Kärppien C- ja B-junioreista.

"Olen toiminut tämän kauden aikana valmentamisen ja pelin kehittämisen parissa sekä seurannut tiiviisti Mestistä, joten lähtökohdat ovat hyvät. RoKi tarjosi urheilullisesti kovaa haastetta ja kun sain perheeltä suostumuksen tarttua haasteeseen, niin halusin lähteä tähän projektiin. RoKi jätti hyvän kuvan kun vierailin Rovaniemellä YLE:n TV-ottelun yhteydessä ja minulla on vilpitön halu auttaa pelaajia ja seuraa tavoitteiden saavuttamisessa", kommentoi Juujärvi.

 

Lähde: RoKi

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next