TUTO vahvisti hyökkäystään

TUTO Hockey ilmoitti tiistai-iltana tehneensä loppukauden mittaiset vuokrasopimukset Kasperi Nuton ja Samuli Valviston kanssa. Lisäksi Markus Nurmi jatkaa joukkueessa kauden loppuun asti.

21-vuotias Kasperi Nuto saapuu TUTOn riveihin Porin Ässistä. Tällä kaudella pienikokoinen laitahyökkääjä on tehnyt A-junioreiden SM-sarjassa 29 otteluun tehot 10+17=27. Lisäksi vyölle on ehtinyt kertyä yhdeksän ottelua Liigassa Ässien paidassa, sekä neljä ottelua Mestistä Hermeksen paidassa.

"Nuto on sellainen pelaaja, jota on seurattu jo pitkään. On todella hienoa saada mies vihdoin TUTO-paitaan. Hän on erittäin taitava pelaaja, jota voisi luonnehtia luonnonlapseksi. Kasperin luistelu ja pelitaito ovat todella kovaa luokkaa. Hän on kiinnostanut meitä ensi kauden osalta todella paljon, joten on erittäin hieno homma, että saadaan hänet jo nyt näyttämään kykynsä. Kiitokset Ässille tästä siirrosta", TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola kommentoi.

Raumalaislähtöinen 26-vuotias sentteri Samuli Valvisto on pelannut alkukauden Suomi-sarjaa VG-62:n ja KJT:n riveissä. Hyvänä joukkuepelaajana tunnettu Valvisto pelasi Mestistä viimeksi kaudella 2014-2015 toimien Kiekko-Vantaan kapteenina.

Lisäksi TUTO ilmoitti Turun Palloseurasta lainalla olevan 18-vuotiaan Markus Nurmen jatkavan TUTOn paidassa kauden loppuun asti. Isokokoinen laituri on jo ehtinyt pelata seitsemän ottelua TUTOn paidassa. Noissa otteluissa Nurmi on onnistunut maalinteossa kertaalleen.

Lähde: TUTO Hockey

Uusimmat uutiset

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next