tiistai, 04 joulukuu 2018 07:46

Mestiksen marraskuun kentällinen valittu - nämä kuusi pelaajaa vakuuttivat marraskuussa

Mestiksen marraskuun kentällinen on valittu.

Mestiksen kuukauden kentällinen on valittu. Mestiksen kuukauden kentälliseen valitaan jokaisen kuukauden päätteeksi kolme hyökkääjää, kaksi puolustajaa ja yksi maalivahti.

Marraskuun kentällisen maalilta löytyy kuukauden pelaaja, TUTO Hockeyn Julius Pohjanoksa, joka pelasi huiman marraskuun turkulaisten maalilla. Pohjanoksa oli TUTOn avainpelaajia koko marraskuun ajan, kun turkulaiset nousivat sarjataulukossa sijoja ylöspäin.

Puolustajista marraskuun kentällisestä paikkansa ottavat kuukauden tulokas, Kiekko-Vantaan Eetu Torpström, joka marraskuun aikana viimeisteli yhteensä kolme maalia ja kuusi tehopistettä. Torpströmin lisäksi toinen kuukauden kentällisen puolustaja on Imatran Ketterän Sameli Ventelä, joka oli niin ikään marraskuussa huimassa vireessä. Ventelä laukoi marraskuun aikana yhteensä viisi maalia ja oli parhaimmillaan neljän pelin maaliputkessa. Suomen Cupin mestaruuttakin juhlinut Ventelä kirjautti itselleen marraskuussa yhteensä kuusi tehopistettä.

Kuukauden kentällisen hyökkäysosastolta löytyvät Kokkolan Hermeksen Jussi Nättinen, Jokipoikien Joonas Larinmaa sekä Kiekko-Vantaan Joel Sund. Hermeksen Nättinen tehtaili marraskuussa kuudessa ottelussa komeat 10 tehopistettä. Kaikissa marraskuussa pelaamissaan peleissä Nättinen kirjautti vähintään yhden tehopisteen. Jokipoikien Larinmaa viimeisteli Nättisen tavoin 10 tehopistettä marraskuussa ja Larinmaa saalisti peräti neljässä pelissä vähintään kaksi pistettä ja muun muassa RoKia vastaan 26-vuotias hyökkääjä viimeisteli kolme tehopistettä. Kiekko-Vantaan Sund on puolestaan kivunnut Mestiksen pistepörssissä jo viiden kärkeen. Marraskuussa Sund sai tililleen 10 tehopistettä ja jäi vain kahdesti ilman pisteitä.

Kuukauden kentällinen

Jussi Nättinen (Hermes)
Joonas Larinmaa (Jokipojat)
Joel Sund (Kiekko-Vantaa)

Sameli Ventelä (Ketterä)
Eetu Torpström (Kiekko-Vantaa)

Julius Pohjanoksa (TUTO Hockey)

 

Kuva: Mika Tiira