keskiviikko, 10 lokakuu 2018 08:30

Jokipojat kiinnitti Toni Leinosen loppukauden mittaisella sopimuksella

Viimeiset kaksi kautta Kiekko-Vantaata edustanut hyökkääjä Toni Leinonen siirtyy Jokipoikiin.

Jokipojat on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Toni Leinosen kanssa. Leinonen on kiekkoillut kaksi edellistä kautta Kiekko-Vantaan riveissä.

Parhaalla Mestis-kaudellaan Leinonen viimeisteli 50 runkosarjaottelussa komeat 45 tehopistettä ollen samalla Kiekko-Vantaan tehokkain pelaaja kaudella 2016-2017.

- "Leiska" on kokenut pelaaja Mestikseen, hän tuo meille erilaisia vaihtoehtoja. Hän pystyy pelaamaan erikoistilanteita, laiturina ja keskushyökkääjänä. Kertoo pelaajasta jo paljon, kun on toiminut kapteenina useampana kautena muun muassa K-Vantaassa pelatessaan. Hän toimii varmasti esimerkkinä meidän nuorille pelaajilla, samalla hän tuo leveyttä hyökkäyskalustoon, mikä on erittäin tärkeää, kun pelaajia on ollut viime aikoina telakalla. Hienoa että Toni valitsi Jokipojat, kommentoi Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis seuran tiedotteessa.

Myös Leinonen on innoissaan siirrosta Joensuuhun.

- Ilman muuta hyvillä fiiliksillä! Tässä on aika pitkä kesä ollut takana, olen treenannut hyvin ja etsinyt samalla pelipaikkaa. Joensuusta olen kuullut pelkkää hyvää johtuen siitäkin, että kavereita on sieltä päin kotoisin. Päätökseen vaikutti se, että Jokipojilta tuli selkeä viesti, että kiinnostusta on ja rooliakin olisi tarjolla. Tavoitteet ovat tottakai kehittyä ja mennä eteenpäin pelaajana, sekä ihmisenä, mutta ennen kaikkea menestyä joukkueena, Leinonen kommentoi.

Kuva: Toni Jaconelli