perjantai, 03 elokuu 2018 08:02

Mestiksen viestintä ja markkinointi vahvistuu

Tatu Virtanen, 24, aloittaa Mestiksen markkinointipäällikkönä.

Mestiksen uusi markkinointipäällikkö Tatu Virtanen on aloittanut 1. elokuuta Mestiksen palveluksessa. Aiemmin Virtanen on työskennellyt muun muassa isoille mediataloille erilaisissa projekteissa esimerkiksi jääkiekon MM-kisojen sekä talviolympialaisten aikana. Virtanen on toiminut myös viestintä- ja markkinointitehtävissä Liiga- sekä Mestis-organisaatioissa.

"Mestis on itselleni tuttu sarja aiemman työurani ajalta ja onkin hienoa päästä mukaan työskentelemään yhden värikkäimmän suomalaisen urheilusarjan eteen. Tuotteena Mestis tarjoaa todella vauhdikasta ja viihdyttävää jääkiekkoa sekä paljon vielä kirjoittamattomia tarinoita, jotka haluamme tuoda paremmin esille", Virtanen sanoo.

Virtasen osaamista hyödynnetään ajatellen yksittäisiä seuroja ja heidän markkinointiaan. Tämä rekrytointi tukee voimakkaasti Mestiksen uutta suuntaa liittyen markkinoiden muutokseen, jossa muun muassa sosiaalisen median viestinnän roolin korostuu entisestään.

"Mestis tarjoaa urheilullisesti illasta toiseen maamme viihdyttävintä kiekkoa, jossa sattuu ja tapahtuu koko ajan. Haluamme tuoda Mestiksen entistä lähemmäksi kuluttajia ja lisätä samalla Mestiksen tunnettavuutta. On hienoa saada Tatun kaltainen osaaja mukaan kehittämään Mestistä ja tämä rekrytointi on yksi tärkeä elementti projektissamme, jolla haluamme vahvistaa Mestiksen asemaa suomalaisessa jääkiekossa", kommentoi Mestiksen johtaja Olli Aro.