maanantai, 14 toukokuu 2018 05:35

KeuPa kahmi kovia pelimiehiä joukkueeseensa

Hallitseva mestari KeuPa HT hankki kolme uutta pelaajaa sekä solmi yhden jatkosopimuksen.

RoKin pitkäaikainen luottoveskari Paavo Hölsä hakee uusia tuulia uralleen KeuPa HT:n riveistä. Aikaisemmin viime viikolla mestarijoukkue ilmoitti tehneensä jatkosopimuksen toisen viime kauden maalivahtinsa, Samuli Tervon kanssa. Näin ollen KeuPalla on ensi kauden maalivahtikaksikko nyt lukittuna.

Hyökkäykseensä KeuPa hankki kovan paluumuuttajan. Viime kauden Jukureissa aloittanut ja Ketterässä päättänyt Janne Kumpulainen palaa tuttuun ympäristöön. Viimeksi Kumpulainen pelasi KeuPassa kaudella 2014-2015, jolloin hän teki 34 ottelussa tehopisteet 6+18=24. Ennätyspisteensä hän teki seuraavalla kaudella SaPKon riveissä, kun 50 peliä tuottivat komeat 46 tehopistettä.

Toisena uutena nimenä hyökkäyspäässä nähdään Riku Sihvonen. Vasta 19-vuotias lupaus pelasi kuluneen kauden pääosin JYPin A-junioreissa, jossa hän esiintyi tehokkaasti. 49 ottelussa laituri iski 46 tehopistettä. Hän pääsi myös tekemään ensiesiintymisen JYPin liigaringissä. Sihvonen on myös tuttu nimi juniorimaajoukkueista.

KeuPa ilmoitti myös tehneensä jatkosopimuksen sentteri Aleksi Luhtalammen kanssa. Ilveksen kasvatti iski viime kaudella tehopisteet 6+13=19.

Lähde: KeuPa HT

Kuva: Shaun Duncan