keskiviikko, 18 huhtikuu 2018 09:22

Jouni Varis jatkaa Jokipoikien päävalmentajana

Jouni Varis jatkaa tulevalla kaudella Jokipoikien pääkäskijänä.

Päättyneellä kaudella Jokipojat neljänneksi luotsannut Jouni Varis jatkaa joensuulaisten peräsimessä ensi kauden kattavalla sopimuksella. Muun valmennusportaan osalta neuvottelut ovat vielä kesken. 52-vuotias luotsi on luonnollisesti innoissaan jatkosopimuksesta.

"On ilo jatkaa. Tämä oli meidän tiimille ensimmäinen täysi vuosi, ja siitä opittiin paljon. Kaikki lähtee päivittäisestä tekemisestä ja siitä, että pelaajaa pitää pystyä auttamaan ja tukemaan hänen työnteossaan entistä paremmin. Minusta me teimme ensimmäiseksi vuodeksi ihan hyvää työtä, ja ensi kaudella tullaan myös valmennuksen osalta olemaan parempia", Varis uskoo.

Ensi kaudeksi Jokipoikien pelaajanipussa tullaan näkemään vaihtuvuutta. Tarkoituksena on kuitenkin saada joukkue kasaan aikaisemmin kuin viime vuonna.

"Viime vuonna porukan kasaaminen karkasi vähän turhan pitkälle, ja nyt pyritään siihen, että saataisiin aikaisemmin hyvä nippu kasaan. Tämän kauden porukasta noin puolet tulee vaihtumaan, kun osa porukasta lopettaa, osa jatkaa Liigaan ja osa menee ulkomaille. Se tuo tietysti paineita hyvien täsmähankintojen tekemiselle."

Lähde: Jokipojat

Kuva: Joona-Pekka Hirvonen