perjantai, 13 huhtikuu 2018 17:40

Lauantain jännittävään viidenteen finaaliin tasalukemista

Kauaa eivät joukkueet ehdi perjantain ottelun jälkeen levätä, sillä finaalisarjan viides peli pelataan lauantaina Keuruulla.

Yleisö on saanut nauttia huippujännittävästä ja tasaisesta finaalisarjasta KeuPa HT:n ja TUTO Hockeyn välillä. TUTO oli perjantaina tiukassa paikassa kotiyleisönsä edessä. Turkulaisten tappiolla KeuPa olisi päässyt yrittämään mestaruuden ratkaisua lauantaina kotiyleisönsä edessä. TUTO kesti kuitenkin paineet ja tasoitti ottelusarjan 4-1-kotivoitolla.

Lauantaina on jälleen syytä odottaa tasaista ottelua. Maalivahtien kaksintaistelu käy myös tasaisena. Molempien joukkueiden päävastuun kantavat maalivahdit ovat olleet vahvassa vireessä läpi pudotuspelien.

TUTO Hockeyn Julius Pohjanoksan ainoaksi hieman heikommaksi peliksi voidaan laskea sarjan toinen ottelu Turussa. Perjantaina Pohjanoksa oli kuitenkin jälleen mahtavassa vireessä torjuen 23 laukausta ja päästäen vain yhden maalin. Mukaan mahtui muun muassa Miro-Pekka Saarelaisen läpiajon tyrehdyttäminen.

Lassi Lehtinen on ollut vakuuttava läpi kauden KeuPan tolppien välissä. Tulokasmaalivahti on pelannut pudotuspelit loistavalla torjuntaprosentilla 93,99%. Lehtiseltäkin tarvitaan jälleen lauantaina huippupelastuksia, kun panokset koventuvat entisestään.

KeuPa HT:n parhaat pistemiehet:

1. Markus Jokinen (13 ottelua, 10+4=14)
2. Jesse Pelamo (12 ottelua, 1+8=9)
3. Joel Sund (13 ottelua, 6+2=8)

TUTO Hockeyn parhaat pistemiehet:

1. Kalle Valtola (16 ottelua, 6+7=13)
2. Aki Juusela (13 ottelua, 9+3=12)
3. Nico Friman (16 ottelua, 5+6=11)

Lauantain viides finaaliottelu KeuPa HT:n ja TUTO Hockeyn välillä alkaa poikkeuksellisesti jo klo 16.30. Yle TV2 sekä Yle Areena televisioivat perjantain tapaan myös lauantain ottelun suorana lähetyksenä kotikatsomoihin.

Suorat lähetykset:

Elisa Viihde Sport

Fanseat

Yle TV2

Yle Areena

Kuva: Tomi Autio