maanantai, 05 maaliskuu 2018 12:32

Suomi-sarjan pisterohmu Joni Seinelä siirtyy ensi kaudeksi SaPKoon

SaPKo julkisti maanantaina liudan sopimuksia. Mielenkiintoisena hankintana on äskettäin yhden viikonlopun lainalla ollut Joni Seinelä.

Uutena kasvona tulevalla kaudella Savonlinnassa nähdään Suomi-sarjasta HC Kaarina Indianista SaPKoon siirtyvä Turun juniorimyllyn läpikäynyt 24-vuotias laitahyökkääjä Joni Seinelä.

Mies on tahkonnut Suomi-sarjaa useamman kauden reilun piste/peli-tahdilla. Liigakokemusta Seinelällä on TPS:n paidassa viiden ottelun verran kausilta 2011-2013. 

Kosolti jatkosopimuksia

Maalivahtiosastolla jatkaa Roope Urpolahti, joka on kantanut päävastuun torjuntahommista kuluvan kauden runkosarjassa. Tuleva kausi on hänelle kolmas Mestiksessä ja toinen SaPKossa. Puolustajista jatkavat Julius Marva ja Elmeri Laamanen. Molemmat ovat olleet koko kuluvan kauden runkopelaajia SaPKo-puolustuksessa.

Hyökkääjistä pässipaidassa tulevalla 90-vuotisjuhlakaudella jatkavat kokenut luottosentteri Mikko Lahtela, jolle tuleva kausi on jo kuudes Mestiksessä ja saldona on jo nyt ainakin oma kausikohtainen pisteennätys. Myös hienon tulokaskauden Mestiksessä pelannut Matias Lainio ja sentteri/laituri Jaakko Lantta sekä laitahyökkääjä Henri Keskilohko jatkavat pässipaidassa.

Viime syksynä joukkueeseen try-outin kautta tullut Eetu Santeri Koivunen on ottanut ison harppauksen eteenpäin pelaamisessa ja jatkaa myös Savonlinnassa. Näiden sopimusten lisäksi SaPKo on jo aiemmin kiinnittänyt joukkueeseen Kasper Piitulaisen, joka parantelee ja toipuu alavartalovammastaan palaten jäälle ensi syksynä.

Kari Ruuskanen SaPKon asiakkuuspäälliköksi

SaPKo vahvisti myös organisaatiotaan 1.3.2018 alkaen. Tradenomi Kari Ruuskanen, 54, nimitettiin SaPKon asiakkuuspäälliköksi vahvistamaan seuran toimintaa.

Vastuualueenaan hänellä on asiakkuuksien hoitoon liittyvät tehtävät, myynti-, markkinointi- sekä tapahtumaisännöinti. Ruuskanen on toiminut aiemmin asiakkuuspäällikön tehtävässä ict-alalla sekä pitkäaikaisena yrittäjänä. 

Lähde: SaPKo