KeuPalle tyly 8-1-kotivoitto - Hermes joutuu karsintasarjaan

Mestiksessä oli lauantaina vuorossa runkosarjan toiseksi viimeinen sarjakierros. Koko kauden sarjakärjessä porskuttanut KeuPa oli erittäin tyly isäntä Hermekselle ja sysäsi isonumeroisella kotivoitollaan kokkolalaisnipun varmuudella Mestiksen karsintasarjaan.

Sarjakärki KeuPa ei antanut lauantaina Hermekselle mitään palaa, vaan löi taululle numerot 8-1 (2-1, 3-0, 3-0). KeuPa on kaikella todennäköisyydellä runkosarjan mestari, sillä kakkosena olevalla SaPKolla on kolme pistettä vähemmän ja huonompi maaliero. Pahasti alakanttiin pelannut Hermes puolestaan joutuu raastavaan Mestis-karsintaan.

Vaikean alkukauden pelannut, mutta kevättä kohden rutkasti peliään parantanut Jokipojat varmisti lauantaina paikkansa pudotuspeleissä, kun joukkue kaatoi isossa matsissa LeKin numeroin 5-3 (1-1, 0-1, 4-1). LeKin pudotuspelipaikka tai kesälomien alku ratkeaa tulevana keskiviikkona. 

Mestiksen runkosarjan päätöskierros pelataan keskiviikkona 7. maaliskuuta. Sarjataulukko löytyy Mestiksen etusivulta.

Kahdeksan parasta jatkaa pudotuspeleissä. Sijoille 9 ja 10 päätyneet joukkueet suuntaavat saunailtoihin sekä sitä kautta kesälomille. Sijalle 11 päätyvä Hermes sekä sijalle 12 päätyvä Peliitat joutuvat karsintasarjaan, johon tulevat mukaan voittajat Suomi-sarjan välieräpareista Pyry-KOOVEE ja Hunters-JHT. 

La 3.3. lopputulokset: 
Kiekko-Vantaa - SaPKo 3-4
RoKi  Espoo United 3-2 ja.
Jokipojat - LeKi 5-3
KeuPa - Hermes 8-1
Peliitat - IPK 2-4

Kuva: Ilari Näckel