KeuPa ja Jokipojat ottivat suurinumeroiset voitot

Mestiksessä pelattiin perjantaina määrältään normaalia pienempi kierros, kun vain kolmella paikkakunnalla saatiin nauttia Mestis-kiekosta.

Sarjakärki KeuPa HT jatkoi hyviä otteitaan keskiviikkoisen voiton jatkeeksi, kun se kaatoi RoKin selvin luvuin 7-0. KeuPalla on nyt kasassa 93 pistettä 47 ottelun jälkeen. Se johtaa toisena olevaa SaPKoa yhdeksällä pisteellä, mutta savonlinnalaisilla on kaksi ottelua vähemmän pelattuna. RoKin haaveet pudotuspeleistä puolestaan kokivat kovan kolauksen.

Koko sarjan maalipörssiä johtava Markus Jokinen (kuvassa) avasi maalihanat avauserässä alivoimalla. Ottelu ratkesi toisessa erässä. KeuPa repäisi peräti viiden maalin kaulan. Samuli Ratinen iski kahdesti, jonka jälkeen Miro-Pekka Saarelainen ja Sebastian Kauppila naulasivat molemmat kertaalleen kiekon maaliin. Päätöserässä Saarelainen iski illan toisen maalinsa ja samoin teki Jokinen. 7-0 olivat lopulta ottelun loppulukemat.

Jokipojat kävi ryöstöretkellä Turussa. TUTO otti viikko sitten joukkueiden aiemmassa kohtaamisessa vierasvoiton jatkoajalla. Tällä kertaa Jokipojat oli kuitenkin selkeästi turkulaisia etevämpi. Loppulukemat Jokipojille peräti 1-6.

Ottelu eteni puoliväliin asti maaleitta, kunnes ajassa 30.22 Mika Koivisto aloitti ottelussa maalinteon. Oula Uski lisäsi 2.erän lopulla alivoimalla lukemiksi 0-2. Kolmannessa erässä Jokipojat kasvatti johtoaan jo neljään maaliin, kun sekä Roni Viirlas että Timo Hiltunen osuivat maalipuiden väliin. Aleksi Halmeen 1-4-maali oli turkulaisille laihta lohtu, sillä Uski ja Koivisto osuivat vielä päätöserän viimeisillä hetkillä tyhjään maaliin.

Lopputulokset perjantaina 23.2.:

KeuPa HT - RoKi 7-0

Peliitat - Hermes 2-3 VL

TUTO Hockey - Jokipojat 1-6

Kuva: Tomi Autio