Suomi 100 -kierros tiistaina

Mestiksessä pelataan tiistaina täysi kuuden ottelun Suomi 100 -kierros. Kiekko putoaa jäähän klo 18:30 Kokkolassa, Joensuussa, Savonlinnassa, Rovaniemellä, Imatralla ja Vantaalla. 

Erinomaisen alkukauden tähän mennessä tahkonnut Kiekko-Vantaa kohtaa kotikaukalossaan rakkaan kiistakumppaninsa TUTOn (kuvassa turkulaisten Niclas Lucenius), jonka alkukausi ei ole mennyt täysin putkeen, sillä joukkue on vasta sarjakasina. Odotettavissa on jälleen tasainen ja kiihkeä matsi. 

Erittäin vaikean alkukauden jälkeen jo sarjanelosena oleva hallitseva mestari SaPKo isännöi sarjajumbona majailevaa Peliittoja, joka tarvitsee tottakai lisää voittoja. SaPKo on tehnyt myös kattavan ja hienon paketin 100 vuotta täyttävästä Suomesta. Lue lisää TÄSTÄ.

Sarjaseiskana oleva Ketterä isännöi pistepörssin kärkinimensä Tomi Iso-Mustajärven johdolla Espoo Unitedia. Jokipojat puolestaan saa vieraakseen hienosti jo pitkään pelanneen LeKin. Joensuulaisten maalivahti Jonathan Iilahti on maalivahtipörssin ykkösenä torjuntaprosentilla 93.48.

Katso kaikki matsit suorina lähetyksinä Fanseatilta tai Elisa Viihde Sportista

-- -- --

Ti 5.12. klo 18:30 ottelut: 
Hermes - IPK 
Jokipojat - LeKi 
SaPko - Peliitat 
RoKi - KeuPa 
Ketterä - Espoo United 
Kiekko-Vantaa - TUTO

Kuva: Shaun Duncan