Jatkuuko LeKin pisteputki keskiviikon täydellä kierroksella?

Mestiksessä pelataan täysi kuuden ottelun kierros keskiviikkona.

LeKin kausi on lähtenyt lennokkaasti käyntiin. Lempääläiset ovat napsineet jokaisesta ottelusta pisteitä tähän mennessä. Ainoan tappion se on kokenut kotiavauksessaan TUTO Hockeylle. Tuolloinkin se onnistui kuitenkin nappaamaan yhden pisteen jatkoajalta. Kakkoskentän Tapparasta lainalla olevat nuorukaiset Jere-Matias Alanen ja Otto Mäkinen ovat olleet joukkueen tehokkaimmat pistemiehet. Alanen on varsinkin ollut kovassa lyönnissä, sillä kookas laituri on iskenyt kolmessa pelissä tehot 2+5=7.

Vastus on LeKillä tänään kova, kun Kiekko-Vantaa saapuu Lempäälään pisteitä himoiten. Lohipaidat vaanivat sarjataulukossa LeKin alapuolella kolmantena kolme pisten päässä ja yhden ottelun vähemmän pelanneena. Ainoan tappionsa vantaalaiset ovat kokeneet sarjakärki KeuPalle. Kultakypärää kantavan Juuso Perttilän (4+3=7) kanssa LeKi saa varsinkin olla tarkkana.

SaPKo hakee ensimmäistä kolmen pisteen voittoaan kotiluolasta IPK:ta vastaan. Maalinteon kanssa tuskailleet hallitsevat mestarit onnistuivat viikonloppuna avaamaan pistesaldonsa, kun Rasmus Hämäläinen iski jatkoajalla voiton tuoneen maalin RoKin verkkoon. IPK:n viikonloppu ei ollut yhtä ruusuinen, kun Iisalmen ylpeys koki niukat vierastappiot TUTO Hockeylle ja Kiekko-Vantaalle.

Kuinka kauan KeuPan voittoputki kestää? Kysymys, jota moni Mestistä seuraava varmasti miettii. Tänään ensimmäisen kapulan keuruulaisten rattaisiin yrittää iskeä myös kauden hyvin aloittanut RoKi. RoKin puolustukselta ja maalivahtipeliltä vaaditaan huippuiltaa, sillä KeuPan hyökkäyspeli on ollut rautaa. Sarjan pistepörssin seitsemältä ensimmäiseltä sijalta löytyy peräti viisi KeuPan pelaajaa. Pistepörssin kärkinimenä kauden alussa hurjana ollut Jesse Pelamo.

Keskiviikon 11.10. kierros klo 18.30 alkaen:

Espoo United - Peliitat

Jokipojat - Ketterä

KeuPa HT - RoKi

LeKi - Kiekko-Vantaa

SaPKo - IPK

TUTO Hockey - Hermes

Kaikki ottelut tuttuun tapaan Elisa Viihde Sportilta ja Fanseatilta suorina lähetyksinä.

Kuva: Elina Kuivalainen