Superlupaus Myllylän maali laiha lohtu Hermekselle

Mestiksen lauantaikierros piti sisällään tasaisen neljän ottelun kierroksen.

Hermeksen 16-vuotias Wiljami Myllylä teki lauantain kierroksella ensimmäisen maalinsa Mestiksessä. Myllylän onnistumisesta huolimatta Hermes ei onnistunut vieläkään avaamaan pistesaldoaan. LeKi kävi ryöstöretkellä Kokkolassa ja otti voiton lukemin 2-5. LeKin kapellimestarina toimi kolmen tehopisteen iltaa viettänyt Antti Kangasniemi.

KeuPan liidolle ei tunnu näkyvän loppua. Joukkue on ottanut kaikista otteluista täydet pisteet ja teki niin myös tänään. Peliitat joutui nöyrtymään lukemin 4-5. Ottelun erikoisin osuma nähtiin toisen erän alussa, kun Peliittojen maalivahti Joonas Harald lähti seikkailemaan maalin taakse. Veskari kompuroi epäonnekseen KeuPan hyökkääjän kanssa ja kiekko karkasi Miro-Pekka Saarelaiselle, jolla oli helppo työ kiepauttaa kiekko tyhjään maaliin. Peliitat sisuuntui osumasta ja kampesi itsensä rinnalle, mutta ei lopulta kuitenkaan ohi.

Kiekko-Vantaa nappasi ensimmäisen kotivoittonsa IPK:n kustannuksella. Tasaisen ottelun sankariksi nousi Janne Kivilahti, joka iski voittomaalin ajassa 57.19. IPK:n Janne Katosalmi oli tuonut vieraat tasoihin vain reilu minuutti ennen Kivilahden osumaa. Loppulukemat Kiekko-Vantaalle 4-3.

Savonlinnassa ei riittänyt 60 minuuttia voittajan selvittämiseksi, vaan SaPKo ja RoKi ratkaisivat ottelun kohtalon jatkoajalla. RoKin maalivahti Rasmus Reijolalla oli hikinen iltapuhde, kun miehelle kirjattiin muhkeat 45 torjuntaa. Se ei kuitenkaan vienyt RoKia voittoon, sillä Rasmus Hämäläisen illan toinen osuma vei kotijoukkueen voittoon, kun jatkoaikaa oli pelattu reilu minuutti.

Lauantain 7.10. tulokset:

Hermes - LeKi 2-5

Kiekko-Vantaa - IPK 4-3

Peliitat - KeuPa HT 4-5

SaPKo - RoKi 4-3 JA

Kuva: Ilari Näckel