Kristian Kangas siirtyy RoKi-paitaan

24-vuotias hyökkääjä Kristian Kangas ja RoKi ovat tehneet Mestis-kauden 2017-18 kattavan pelaajasopimuksen. Oulusta kotoisin oleva Kangas pelasi viime kaudella Mestiksessä Kokkolan Hermeksessä tehokkaasti takoen runkosarjan 46 ottelussa 41 tehopistettä ja pudotuspeleissä kuudessa ottelussa tehot 5+4.

Kangas aloitti kauden liigajoukkue Oulun Kärpissä koeaikasopimuksella, jonka aikana hän ehti pelata Kärppien riveissä kolme liigaottelua. Koeajan päätyttyä siirto RoKiin tuli ajankohtaiseksi. RoKi on tyytyväinen Kangaksen päätökseen siirtyä napapiirille.

"Saatiin joukkueeseen Kangaksen myötä hyökkäystehoa ja ratkaisupotentiaalia. Rightin puolen pelaajana tuo hän runsaasti lisävaihtoehtoja erikoistilannepelaamiseen. Hän oli viime kaudella tehokas pelaaja Mestiksessä ja on alkukauden taistellut liiga-minuuteista Oulun Kärpissä. Toivottavasti pystytään viemään niitä pelillisiä osa-alueita eteenpäin, joista liigapaikan ottaminen jäi tällä kertaa kiinni. Erittäin tyytyväisiä olemme että saatiin hänet RoKin paitaan", kommentoi RoKin päävalmentaja Petri Karjalainen.

"Hyvillä fiiliksillä tulen Rovaniemelle. Joukkueessa on tuttuja äijiä ja entuudestaan tuttu valmentaja. Tavoitteenani on auttaa joukkuetta omilla avuilla, ratkoa pelejä, ottaa askelia eteenpäin pelaajana ja kasvaa liigapelaajaksi. Tavoitteeni ovat korkealla jääkiekon parissa", kommentoi puolestaan Kangas.

Kangas esiintyy ensimmäisen kerran kotiyleisölle tänään perjantaina klo 18:30 alkavassa ottelussa LeKiä vastaan.

Lähde: RoKi