Mestis etsii kaupallista johtajaa

Mestis on Suomen jääkiekkoliiton mestaruussarja, joka koostuu 12 joukkueesta. Keväällä 2000 perustettu Mestis on yksi Suomen seuratuimmista ja kiinnostavimmista sarjoista. Yhdistyksen tehtävänä on kehittää ja hallinnoida sarjan operatiivista sekä kaupallista toimintaa.  Valtakunnallinen Mestis on suomalaisen jääkiekon toiseksi korkein sarjataso. Mestis on vuosien saatossa tuottanut useita kansainvälisen tason pelaajia aina maajoukkueeseen ja NHL:ään asti.

 

Kaupallinen johtaja

Mestis etsii riveihinsä osaavaa ja intohimoista kaupallista johtajaa, joka vastaa Mestiksen brändin ja kiinnostavuuden kehittämisestä, sekä kaupallisesta kasvusta. Toimenkuva sisältää Mestiksen markkinointisuunnitelman johtamista, sekä kaupallisten ja strategisten yhteistyökumppanuuksien konseptointia, rakentamista sekä myymistä pitkäjänteisesti.

 

Hakijalta odotamme:

·         Näyttöjä onnistuneista strategisista ja kaupallisista yhteistyökumppanuuksista

·         Ymmärrystä urheilu-, ja sisältömarkkinoinnin sekä digitaalisen median markkinoinnin mahdollisuuksista ja haasteista

·         Kykyä hallita ja johtaa samanaikaisia projekteja nopeatahtisessa työympäristössä

·         Vähintään alempaa kaupallista korkeakoulututkintoa

·         Yrittäjähenkistä ja positiivista asennetta sekä innovatiivista ajattelukykyä

 

Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera Mestiksen hallituksen puheenjohtajalle Tuomas Haanpäälle osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. otsikolla "Kaupallinen johtaja". Hakuaikaa on maanantaihin 19.6.2017 saakka, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.